Princesha e Tajlandës në Shqipëri

Muzeu Historik Kombëtar pati kënaqësinë të priste sot në ambientet e tij Princeshës e Tajlandës, Maja Çakri Sirindon.
Princesha e Tajlandës dhe stafi i Saj, të shoqëru ar nga Drejtori i Muzeut Kombëtar, Dr. Dorian Koçi, si dhe nga Përgjegjësi i Sektorit të Menaxhimit të Koleksioneve z. Ledio Xhoxhi, u njohën me historinë e popullit shqiptar duke u nisur nga pavijoni i antikitetit deri në periudhën e regjimit komunist. Princesha e Tajlandës pati një kënaqësi të vërtetë dhe u impresionua shumë nga Muzeu Historik Kombëtar, duke treguar një interes të veçantë në historinë e vendit tonë. Princesha u shpreh entuziaste për vizitën e saj në pavijonet e Muzeut Historik Kombëtar dhe shprehu vlerësimin e saj për historinë e popullit shqiptar që nga kohët më të lashta e deri më sot. Gjithashtu falënderoi për mikpritjen e ngrohtë dhe premtoi se do të kthehet përsëri në muze.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *