I dashur “Google”, ku është Palestina?

I dashur “Google”, ku është Palestina?Palestina nuk duket në hartën e googlemaps. Për këtë arsye, një peticion po firmoset online. “Palestina nuk është në googlemaps. Pse jo? Izraeli I themeluar në tokat palestineze është në hartë, por Palestina nuk përmendet. Sipas ‘Google’, Palestina nuk ezkiston.
Lënia jashtë e Palestinës është një fyerje e madhe për popullin e Palestinës dhe minon përpjekjet e miliona njerëzve të cilët janë të përfshirë në fushatën për të siguruar pavarësinë palestineze dhe lirinë nga pushtimit izraelit dhe shtypja. Kjo është një çështje e rëndësishme, pasi Google Maps konsiderohet tani si e saktë nga njerëzit në mbarë botën, duke përfshirë gazetarë, studentë dhe të tjerë që kryejnë kërkime mbi situatën Izrael-Palestinë. Qoftë me qëllim apo jo, Google është duke e përfshirë veten në spastrimin etnik të Palestinës nga qeveria e Izraelit”.

One comment

  • Dhe e kanë bërë mirë. Duke patur parasysh që sot (sikur gjithmonë) luhet nga hebrenjtë, nuk është habi. Shpresoj që google të marrë masa për këtë injorancë gjeopolitike dhe jo vetëm.

    Reply

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *