Doktor Gjëlpëra zbulon Dekretin që ul çmimin e miellit dhe rakisë së Skraparit

Unë i mbishkrojturi sapo mbësova prej miqëve të mij, se dekreti i parë i presidentit të ri, do u vijnë në ndihmë shtresave të varfra.
Për sa më lart, citoj nga dokumenti që sapo mbërriti në këto duar, shkruar me penë endë të patharë.
Dekret
Me cilësinë që më jep ligja si kryetarë i shtetit shqiptarë urdhëroj sa më poshtë:
-Të ulet pmimi i xhinseve. Në prag të zgjedhjeve ky mall duhet të lirohet pasi do vijë vjeshta dhe dhe nisë të ftohtët.
-Të ulet çmimi i miellit. Në prag të zgjedhjeve njerëzit nuk duhet të mendojnë për bukën e gojës. Duhet të jenë të qetë. Shtoj këtu, që bukët që do bëhen nga zonja e parë duhet të jenë bukë lepurushi dhe t’i ndahen popullit me raste festash.
-Të ulet cçmimi i rakisë së Skraparit. Rezultati i zgjedhjeve të lira, të ndershme duhet të festohet me raki e ullinj. Madje, hiqet edhe taksa që u vu muaj më parë për prodhimin e rakisë.
-Të uler çmimi i ngjalave dhe peshkut. Ne i kemi pasur pjesë të pandarë të dialogut.
-Të nderohet Baba Mondi, unë prej tij e bekimit të dhënë jam këtu ku jam.
Të gjitha pikat të zbatohen me qetësi dhe dashuri
Presidenti i Republikës
Shkëlqesia e tij
Freedom Patëmeta

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *